Aanbevolen: Spy camera
 Testaankoop Alarmsystemen  thumbnail

Testaankoop Alarmsystemen

Published Apr 09, 22
4 min read

Alarmsysteem met camera- Beveiliging Tegen Inbraak

Alle onze alarmsystemen zijn draadloos (Camerabewaking - Beveiliging). Dit betekent dat je alle accessoires voor je alarmsysteem draadloos aan het hoofdpaneel koppelt. Hoe je een alarmsysteem aansluit, verschilt per alarmsysteem. Zo heb je een aansluiting via het internet, een mobiel netwerk of de vaste telefoonlijn. Wij werken alleen maar met gecombineerde aansluitingen, altijd via een mobiel netwerk en internet.Zo bent u altijd gegarandeerd van een constante verbinding. Een alarmsysteem dat via het internet werkt, ook wel een slim alarmsysteem, bedien je met je computer, tablet of smartphone. Hierdoor log je op ieder moment van de dag in om je alarmsysteem te bedienen waar je ook bent. Dit is ook handig als je via een IP-camera live-beelden van je huis wilt bekijken.

Wanneer het alarm afgaat, krijg je direct een melding via de app op je smartphone. Daarnaast is het vaak mogelijk om een melding te krijgen wanneer bijvoorbeeld je kinderen thuiskomen. Eigenlijk weet je dus altijd en overal wat er bij jou thuis gebeurt. Alarmsystemen met een simkaart houden je op de hoogte door middel van een sms.

Let er bij een alarmsysteem met een mobiel netwerk wel op dat er altijd een simkaart in het systeem moet zitten voordat hij werkt. Daarnaast moet er beltegoed op de simkaart staan. Wanneer dat niet het geval is, stuurt het systeem je ook geen update over een mogelijke alarmering bij jou thuis.

Bij de verschillende aansluitingen horen ook verschillende notificatie-opties. Hieronder lees je de mogelijkheden. Wil je altijd en overal op de hoogte gehouden worden van de gebeurtenissen bij jou thuis? Dan kies je voor een een alarmering via een app op je smartphone. Camerabewaking - Beveiliging. Ontvang een sms van je alarmsysteem op het moment dat het alarm afgaat.Zij zullen dan uw alarm analyseren en indien nodig, de hulpdiensten of uw contactpersonen inschakelen (Camerabewaking - Beveiliging). Het is ook mogelijk om via een e-mailbericht gealarmeerd te worden. Op deze manier word je niet direct gestoord, maar wel op de hoogte gebracht van onraad bij jou thuis of op kantoor. Je stelt bij het instellen van het alarmsysteem een aantal e-mailadressen in.

Het is ook mogelijk om een e-mail te ontvangen wanneer het alam wordt in- of uitgeschakeld. Wil je gebeld worden door je alarmsysteem wanneer het alarm gaat? Dan kies je voor een alarmsysteem dat je op de hoogte houdt door middel van een telefonische oproep. Bij deze systemen is het mogelijk om verschillende telefoonnummers in te stellen (Camerabewaking - Beveiliging).

Beveiligingstechniek: Alarmsysteem met cameraZakelijk

Je hebt voor deze optie niet per se een smartphone nodig. Camerabewaking - Beveiliging (Alarmsysteem kopen). Een geluidsalarm alarmeert jou en omwonenden direct met een hard geluid wanneer er onraad is. Daarnaast is de kans groot dat de inbreker door het harde geluidssignaal wordt afgeschrikt en direct weggaat. Een sirene is een handige uitbreiding op je alarmsysteem (Camerabewaking - Beveiliging).

Deze lichtflitsen zorgen ervoor dat het zicht van de inbreker vermindert. Bovendien merken buren door de lichtflitsen direct op dat er iets aan de hand is. Je bedient een alarmsysteem op uiteenlopende manieren: van fysieke knoppen tot touchscreen of via een app op je smartphone. Camerabewaking - Beveiliging. Waar jouw voorkeur naar uitgaat, is persoonlijk. Camerabewaking - Beveiliging.

Alarmsysteem met camera Kopen bij Sitcon

Address: Twentehaven 11 3433 PT Nieuwegein
Phone: + 31 (0) 30 6303631
Email: support@sitcon.nl
Alarmsysteem

Niet iedereen heeft namelijk een smartphone waardoor een alarmsysteem met een bediening via de app wegvalt. Een alarmsysteem communiceert via een frequentie met de aangesloten sensoren. Camerabewaking - Beveiliging. Er zijn verschillende frequenties beschikbaar (Camerabewaking - Beveiliging). Helaas is er soms ruis op een frequentie wat de communicatie tussen de sensoren en het alarmsysteem verstoort. Om dit te voorkomen, hebben de meeste alarmsystemen een back-up frequentie.

Hierdoor zou de onderlinge communicatie altijd soepel moeten verlopen. Er bestaat altijd een kans dat de stroom uitvalt. Dat is niet handig wanneer je een hoofdpaneel hebt dat op netstroom werkt. Om ervoor te zorgen dat je alarmsysteem altijd werkt, zijn alarmsystemen op netstroom altijd voorzien van back-up batterijen (Camerabewaking - Beveiliging). Wanneer de stroom uitvalt, schakelt het systeem automatisch over op de batterijen.Via de instellingen op je alarmsysteem is het mogelijk om zelf de vertragingstijd te bepalen - Camerabewaking - Beveiliging. De vertragingstijd stel je in op sensoren als de raam-/deursensor en de bewegingsmelder. Wanneer je binnenkomt heb je bijvoorbeeld 15 seconden om het alarm te deactiveren. Dit zorgt ervoor dat het alarm niet elke keer onnodig afgaat.

Latest Posts

Slimme Alarmsystemen - Bauhaus

Published Jan 07, 24
7 min read

Alarmsystemen

Published Dec 26, 23
6 min read